Avisen.dk ansætter kommerciel chef

Med denne satsning forsøger avisen.dk at udvikle den kommercielle profil gennem kommercielle, indholdsbaserede partnerskaber.

Det er Michael Kjær, 41 år, der er ansat til denne opgave. Han har tidligere været markedsdirektør på Søndagsavisens portal Ofir.dk

“Michael Kjær har en stærk baggrund inden for netmedier og salg. Med ham på holdet går vi nu målrettet efter en ny form for integration mellem redaktionelt og kommercielt indhold – uden at det beklikker vores redaktionelle troværdighed,” siger chefredaktør Rasmus Emborg.

Michael Kjær har selv denne kommentar:

“Avisen.dk er en ny og spændende satsning inden for internetmedier og har bevist sin plads i medielandskabet gennem dagsordensættende journalistik. Avisen har skabt et spændende og dynamisk kommercielt univers, hvor et miks af redaktionelt indhold kan kombineres med annoncørernes kommercielle budskaber. Derfor vil Avisen.dk’s kommercielle afsæt være at arbejde med annoncørernes branding, kendskab og præference.”


Michael Kjær har de sidste 15 år arbejdet indenfor medier, tele og internet og senest som selvstændig management konsulent med vægt på ledelse, salg og processor, ligesom han har været involveret i en række iværksætterprojekter.

Udover Søndagsavisen, har han beklædt ledende poster hos bl.a. SBS Radio/The Voice, Nordjyske Medier og TDC.

Om Avisen.dk:

Avisen.dk er Danmarks gratis online-avis, der dækker bredt, med et særligt fokus på arbejdslivet med kritisk, vedkommende og uafhængig journalistik. Avisen.dk er ejet af A-pressen og internetkoncernen Freeway og har 1 års fødselsdag i denne måned.