Bysteds direktør fylder 50 år

Bo Søby Kristensen har været med i Bysteds transformation fra grafisk tegnestue til strategisk design- og kommunikationsvirksomhed.

Bo Søby Kristensen har stået i spidsen for at levere det bedste årsresultat i Bysteds snart 25-årige historie. Og i alle de år, hvor Bo har været direktør, har Bysted kunne præstere et positivt resultat på bundlinjen – også på trods af finanskrisen.

Bo har været hos Bysted i 11 år. Før det var han i det offentliges tjeneste. Først som informationschef for Per Tærsbøl i Helsingør Kommune og siden som kommunikationschef for Lars Løkke Rasmussen, da han var amtsborgmester i Frederiksborg Amt.

Bo er uddannet cand.phil. i historie fra Københavns Universitet i 1995 og har alle dage været et aktivt organisationsmenneske, bl.a. som landsformand for DGS i gymnasietiden, tidligere medlem af bestyrelsen i Dansk Kommunikationsforening, skolebestyrelsesformand gennem ni år og som nuværende medlem af Helsingør Gymnasiums bestyrelse.

Bo bor i Helsingør med hustruen Nina, der er jurist, og børnene Matilde og Daniel. Fritiden bliver ofte tilbragt sammen med FCK på nedre C og i atletikklubben HSOK, bliver løbeskoene snøret. Ti-kilometeren kan på trods af de 50 år fortsat holdes på under 39 minutter, og når Bysted deltager i DHL-stafetten, er direktøren også fortsat hurtigste mand blandt kollegaerne.

Den runde dag fejres på selve dagen den 3. februar i Helsingør, hvor venner, familie og kolleger er inviteret til både reception og fest.