CPH Cloud ansætter fire medarbejdere

Henriette Friis, Rune Gregersen, Anders Gerner Nielsen og Pernille Østergaard er hhv. ny account manager, digital projektleder, teknisk projektleder og udvikler aspirant.

Henriette Friis skal som account manager i samspil med ledelsen styrke og videreudvikle forholdet til både eksisterende og nye kunder.

Hun har erfaring fra både bureau- og kundesiden, og hendes sidste job var som Online Manager i Better Place med ansvar for den digitale strategi. Henriette blev ansat i CPH Cloud efter endt barselsorlov.

Rune Gregersen slutter sig til teamet som digital projektleder og bringer 12 års bureauerfaring med sig. Udover digital projektledelse får Rune ansvaret for en intern procesoptimering hos CPH Cloud.

Rune kommer senest fra Engage Media Group og har tidligere været hos Zupa Recommended.

Anders Gerner Nielsen skal som teknisk projektleder, gennem en agil tilgang til udvikling, styre komplicerede tekniske projekter i mål.

Anders kommer fra DIBS.

Pernille Østergaard er ansat som udvikler aspirant og er i færd med sin bachelor i web development.

Pernille har tidligere arbejdet som designer og webudvikler på et rejsebureau i Barcelona.

Pernille interesserer sig for appudvikling til mobile enheder, websites i PHP, C # med ASP-NET database vha. MVC5 framework og i Javascript på Local storage med JSON.

Endvidere har Pernille frontend erfaring fra HTML5, CSS3, Twitter Bootstrap, jQuery og er allerede kastet ud i at udvikle applikationer og browser extensions.