Creuna ansætter innovations-direktør

Den nye mand har været involveret i 18 virksomheder siden midten af 1990erne – og skal nu sætte yderligere skub i bureauets udvikling.

At en pressemeddelelse omtaler Thomas Weikop som “digital entreprenør” er ikke salgsgas, for han har – enten som adm. direktør, investor eller bestyrelsesformand – været indenover 18 virksomheder på 16 år, heriblandt salget af 3 virksomheder.

Han har været med til at sælge webbureauet Neo Ideo for 11 år siden til amerikanske bcom3, og han var i et par år adm. direktør i Goviral – hvor han dog stoppede fire år før salget til AOL.

Nu tiltræder Thomas Weikop så en ny stiling som Chief Innovation Officer hos Creuna, Danmarks største digitalebureau og næststørste bureau uafhængigt af bureautyper.

“Med Thomas Weikop har vi fået endnu en digital veteran med på holdet, som skal bidrage til at løfte bureauet til næste fase i vores strategiplan – og den handler bl.a. om at tilbyde vores kunder endnu mere strategisk sparring og innovative digitale løsninger”, siger Astrid Simonsen Joos, adm. direktør for Creuna Danmark, i en pressemeddelelse.

I samme meddelelse ser Thomas Weikop Creuna som “et bureau i transformation med potentiale til at blive en ledestjerne inden for digital forretningsudvikling. Creuna har en størrelse, kundebase og historie med unikke muligheder som markedsleder på alle sine markeder.”

Thomas Weikop tiltræder bureauet 1. september.