Dansker i front for Discoverys kommende streaming satsninger

Hans van Rijn er udnævnt til Vice President, Digital Media & Business Development for Discovery Digital International og SBS Discovery Media.

Hans van Rijn, 41, har tidligere i sin rolle som Nordic Director stået i spidsen for at opbygge SBS Discoverys Nordiske digitale projekter inklusiv diverse video-on-demand tjenester og Nordens største kommercielle radio streaming tjeneste Radio Play.

I sin nye rolle som Vice President, Digital Media & Business Development vil Hans få ansvaret for den globale, digitale forretningsudvikling af de forbrugertilbud inden for streaming, der kommer fra Discovery-koncernen.

Blandt disse tilbud er videotjenesten DPlay, som er i fuld gang med at blive opbygget og som også bliver lanceret i Danmark.

Det bliver Hans van Rijns ansvar at drive processen med at udvide og lancere denne og lignende tjenester til internationale markeder uden for Norden.

Hans vil udover de internationale opgaver også fortsat have det nordiske ansvar for SBS Discovery Digital og vil derfor fortsat være medlem af den nordiske ledergruppe i SBS Discovery Media.

Samtidig vil Hans være en del af den øverste ledelse inden for digitale medier hos Discovery Networks International.

Hans van Rijn har en fortid som Gruppe Program Direktør hos SBS Radio/ProSieben, hvor han står bag opbygning og lancering af en lang række radiostationer og musik tv-stationer i Europa.