Dansker nomineret til Årets praktiske webanalytiker

Den internationale brancheforening Digital Analytics Association har offentliggjort de nominerede til årets ’Excellence Award’. På listen er senior partner i IIH Nordic, Steen Rasmussen.

Digital Analytics Association (DDA) har offentliggjort listen over nominerede til årets ’Excellence Award’.

Der er 5 kategorier med i alt 80 internationalt nominerede og i kategorien ’årets praktiske webanalytiker’ finder man blandt 28 nominerede danske Steen Rasmussen, der er senior partner i IIH Nordic.

Digital Analytics Association har bl.a. nomineret Steen Rasmussen for hans indsats med at samle og udvikle det nordiske webanalyse samfund og for hans ihærdige arbejde med at udbrede kendskabet til analytics.

Udbredelsen sker både som underviser i Googles Partner Academy, på talerstolen til en konference i Toronto, London eller København og på en af de gratis webanalyse events, Web Analytics Wednesday (WAW), som Steen har arrangeret gennem de sidste 7 år.

Det er andet år i træk, at Steen Rasmussen er blandt de nominerede, der kommer fra hele verden.

Om Digital Analytics Association

Digital Analytics Association er en international brancheorganisation for webanalytikere med flere end 5000 medlemmer fra over 40 lande. Tidligere vindere af ’Årets Praktiske Webanalytiker’ tæller bl.a. Joe Megibow, VP, Global Analytics og Optimization, Expedia.com, Isabelle Mouli-Castillo, Executive Director i Dell og ansvarlig for Global Online Analytics samt David Booth, grundlægger og Senior Partner i Cardinal Path.