DIS/Play opruster på Aarhus kontoret

Fire profiler er det blevet til på Aarhuskontoret: en AD’er, en webudvikler, en senior arkitekt samt en udvikler. Og en enkelt senior konsulent i København.

1. april 2011 blev Dennis Vestergaard ansat som AD’er.

Dennis Vestergaard er uddannet grafiker fra Aarhus Tech i 2002. Hans kompetencer inden for webdesign, illustrationer og flash skal styrke DIS/Plays kontor i Århus.

Dennis kommer fra en stilling som chefdesigner hos Datagraf, hvor han har arbejdet med store danske virksomheder.

Daniel Kousholt

Daniel Kousholt er ansat i Sitecore-teamet pr. 1. juni 2011. Daniel er uddannet IKT-ingeniør ved Ingeniørhøjskolen i Århus og cand.IT i multimedier ved Århus Universitet.

Daniel Kousholt har tidligere arbejdet hos Krifa, hvor han har udviklet frontend og back-end til web-løsninger baseret på sitecore og asp.net.

 Jan Lange

Seniorarkitekten er Jan Lange, der begyndte 1. august 2011. Jan er uddannet Datamekaniker ved Danfoss i 1988 – 1992 og har en lang karriere indenfor IT-branchen.

Jan Lange har arbejdet med infrastruktur, undervist som MCT og udviklet webbaserede applikationer på asp og asp.net. De seneste 6 år har Jan primært arbejdet med SharePoint og .NET udvikling og arkitektur.

Endelig er Lasse Stengaard Bisbjerg tiltrådt også pr. 1. august 2011 som udvikler i SharePoint-teamet. Lasse er uddannet dataingeniør ved Århus Teknikum i 1996 og har arbejdet med IT i en lang årrække.

Lasse Stengaard Bisbjerg har erfaring med Enterprise SharePoint løsninger, bl.a. igennem sit arbejde hos TDC og Vestas, samt som SharePoint konsulent hos WM-Data/Logica.

 Klaus Jensen

Også på Københavnskontoret er der blevet plads til en ansættelse idet Klaus Jensen pr. 1. juni 2011 er ansat som Seniorkonsulent

Klaus Jensen er uddannet datamatiker fra Nordjyllands Erhvervsakademi i 2005. Han har stor erfaring med løsninger bygget på Sitecore og Episerver, og har der igennem også stor erfaring med C#, Xslt, Microsoft SQL, IIS, Arkitektur, Hosting, PageType Builder og Umbraco.

Klaus har siden 2005 arbejdet med digital branding for en lang række nationale og internationale virksomheder og lægger stor vægt på forretningsgang og kundeforståelse i forbindelse med projekter han involveres i. Han kommer fra en tidligere stilling hos In2media.