Dwarf ansætter ny marketing automation konsulent

Katja Elm Jensen er senest CRM ansvarlig fra K.W. Bruun Import

Katja Elm Jensen er den nye marketing automation konsulent hos Dwarf.

Med erfaringer fra Coop, Oracle og K.W. Bruun, har Katja Elm Jensen specialiseret sig i Marketing Automation og målrettet kommunikation på digitale kanaler.

Uddannet indenfor marketing, har hun masser af erfaring fra branchen:
“Mine tidligere stillinger har været meget forskellige. Jeg er uddannet indenfor marketing, som jo egentlig ikke er så teknisk en uddannelse. Jeg fik i forbindelse med mit praktikophold hos Coop mulighed for at arbejde en del i Responsys som led i min afsluttende opgave. Responsys var den gang helt nyt i Coop og i kræft af at jeg var ny og nysgerrig, tænkte jeg at det var fedt at få muligheden for at prøve kræfter med det!” Siger Katja Elm Jensen

Hun fortsætter: “Jeg kan godt lide, at der er en blanding af teknisk tunge udviklere og skarpe marketingsspecialister. Jeg er gladest når jeg har hænderne i grøden – når jeg får lov til at rode med data og systemer og sådan. Derudover ser jeg frem til at have nogle nørdede snakke om forskellige løsninger eller udfordringer, da jeg føler jeg lærer allermest når jeg har et engageret team omkring mig.”