Fire ansættelser hos Valtech

Ansættelserne gælder en digital designer, en account director, en team owner og en EPiServer Developer.

Judith Jønsby er tiltrådt stillingen som Senior Digital Designer i Valtech.

Judith kommer senest fra DIS/Play, hvor hun gennem de sidste 6 år arbejdede som Art Director og Senior Art Director.

Desuden har hun erfaring fra DR og Mindgame Advertising Agency.

Judith Jønsby blev i 2005 uddannet fra Den Grafiske Højskole.

Niels Helweg er ny Account Director. Han får det primære ansvar for salg og udvikling af Valtechs digitale og strategiske rådgivning.

Gennem de sidste 4 ½ år har Niels fungeret som selvstændig konsulent med fokus på rådgivning i digital strategiudvikling og digital projektledelse for kunder som FLSchmidt, Carlsberg, DONG, Leo Pharma, m.fl.

Tidligere har Niels været Senior Business Consultant hos Creuna og han har arbejdet med digital projektledelse og online kommunikation i Coloplast og Lundbeck.

Ny EPiServer Developer er Henrik Jensen.

Han kommer med erfaring som software udvikler, der daterer sig tilbage fra slut 90’erne.

De seneste 9 år har han arbejdet som Lead Developer og Solutions Architecht hos Ebita, hvor han primært har implementeret EPiServer og Sitecore løsninger for kunder som Scandlines, Zenjo Mobile, Codan, DSB, COOP og Søndagsavisen.

Endelig er Kim Givskud Vineke ny Team Owner med ansvaret for det team, der arbejder med et af bureauets største globale kunder – Bayer koncernen.

Kim kommer til Valtech efter 10 år i Telenor, hvor han bestred stillinger Senior Contract Manager og Programme Manager for Telenors digitale transformationsproces med over 100 projektdeltagere på tværs af adskillige markeder.

Kim har en uddannelse i software engineering fra Ålborg Universitet og startede sin karriere som udvikler og senior konsulent hos Net Company.