Fire kvinder til PrimeTime Kommunikation

Anna Baumeister, Birgitte Mortensen, Lea Wohlert og Trine Skovgaard er nye rådgivere.

Anna Baumeister  og Trine Skovgaard er begge ansat som kommunikationsrådgivere. Begge skal arbejde med PrimeTimes livsstils- og consumer-kunder.

Anna Baumeister er cand.com. i Journalistik og Dansk fra Roskilde Universitet og har desuden læst Public Relations på kandidatniveau i to semestre på Iona College i New York.

Hun har været tilknyttet PrimeTime som studentermedarbejder siden 2012, har tidligere været i praktik på TV2 Lorry og har erfaring som journalist og layouter på Bornholms Tidende.

 

Trine Skovgaard skal især arbejde med strategisk kommunikation og PR livsstils- og consumer-kunderne.

Trine er cand.com. i Kommunikation og Dansk Sprog & Medier fra Roskilde Universitet. Hun har været tilknyttet PrimeTime som studentermedarbejder siden 2011 og har tidligere været ansat på et andet kommunikationsbureau.

 

Birgitte Mortensen er ny Public Affairs-rådgiver.

Hun skal beskæftige sig med public affairs, kvantitative og kvalitative analyser, strategisk kommunikation samt PR- og pressehåndtering for både offentlige og private kunder.

Birgitte er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.

Hun har været tilknyttet PrimeTime som studentermedarbejder siden 2011 og har tidligere arbejdet i Europa-Parlamentet i Bruxelles samt i mediebranchen.

 

Endelig er Lea Wohlert ansat som PR- og PA-rådgiver.

Hun skal arbejde med public affairs, strategisk kommunikation samt PR- og pressehåndtering for både offentlige og private kunder.

Lea er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har desuden studeret et halvt år på Dartmouth College i USA.

Hun har været tilknyttet PrimeTime som studentermedarbejder siden 2009, og har i den forbindelse bl.a. tilbragt seks måneder hos firmaets Worldcom-partner i New York.

Tidligere har hun arbejdet i Europa-Parlamentet i Bruxelles.