Fire nye medarbejdere til SkabelonDesign

SkabelonDesign vokser med tre kundevendte og èn teknisk orienteret profil

Kim Kisbye

Kim Kisbye er ansat som Kontaktchef. Han har tidligere været direktør for designbureauet Boje & Mobeck, hvorfra han har erfaring med designprojekter (både udviklingsdelen og implementeringsdelen) med hovedvægt på salg, projektledelse og markedsføring. Senest har Kim været Marketing Manager for Anritsu (software og produkter til telekommunikationsbranchen).

Kims opgave i SkabelonDesign bliver at have ansvaret for det direkte salg til det danske marked og delvis kundevendt forretningsudvikling. Herudover kommer Kim i mindre grad til at arbejde med nogle marketing- og kampagne opgaver.

 

Mette Sindal Langelykke

Mette Sindal Langelykke

Mette er uddannet Grafonom, Grafisk Teknologi og Ledelse fra Grafisk Højskole og har i de seneste 10 år arbejdet som projektleder. Hun kommer fra en stilling hos Bysted hvor hun i de seneste 5 år har været projektleder på en lang række identitetsopgaver.

Mette kommer til at fungere som bindeled mellem samarbejdspartnere/direkte kunder og produktionsteamet på både små, mellemstore og store projekter på det danske og de internationale markeder.

 

Jacob Schaffer

Jacob Schäffer

Jacob Schäffer er ansat som Senior Udvikler og har indtil nu været selvstændig med firmaet Grafikhuset i mange år, som har arbejdet med PDF workflow, grafiske produktioner, Office udvikling og skabelonopsætning.

Jacobs opgave hos SkabelonDesign bliver at indgå i Udviklerteamet og sammen med resten af produktionsteamet dels løse konsulentopgaver for kunderne, samt fokus på intern produktudvikling af Engines.

 

Naja Rosenkjær Villien

Naja Rosenkjær Villien

Naja er uddannet i Datalogi fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet i Canada med analyse, softwareudvikling og Office skabelonarbejde. Senest har hun været ansat som Offshore Consultant i NNIT, hvor hun har arbejdet med rådgivning om brug af udviklingsressourcer i udlandet og projektledelse af software udviklingsprojekter.

Naja´s opgaver i SkabelonDesign vil være en kombinationsrolle i Produkionsteamet med egne udviklingsopgaver, skabelonbygning, usability og teknisk projektledelse.