Flot placering til bureauchef i erhvervskonkurrence

Adam Bennike fik en 2. plads i konkurrence mod 22 andre ledere, der var indstillet til titlen som Årets Unge Erhvervsleder i Nordjylland.

130 mennesker var mødt op i Kuppelsalen hos Nordjyske Medier i Aalborg til kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i Nordjylland.

Medarbejdere fra SHRPA var mødt op for at heppe på deres bureauchef Adam Bennike, der i starten af oktober blev nomineret til prisen.

Adam Bennike blev nr. 2 efter adm. dir. for NS System, Niels Rask, mens 3. pladsen gik til Jan Gaardboe Jensen, direktør for UV Data.

Kandidaterne blev vurderet i forhold til en lang række kriterier. F.eks. deres medarbejderengagement, personlige succes, samarbejdsevne, ansvarlighed og evne til at være et helt menneske.

”Det har været et virkelig imponerende felt i år, og alle er vindere i dag. De indstillede kandidater viser, at der er rigtig meget ledelsestalent rundt omkring i de enkelte virksomheder, og at der findes rigtig mange veje ud af og igennem kriserne, sagde dommer Henrik Hedegaard, Vice President i Vestas i forbindelse med prisoverrækkelsen.

Det er JCI – Junior Chamber International – der står bag kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i henholdsvis Nordjylland, København, Midt/Vest, Horsens, Fyn, Esbjerg, Amager og Aarhus, som til sidst munder ud i kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark.

Kåring af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark sker  den 21. november 2012.