Grafikere rykker ind i kommunikationshus

Kommunikationshuset BUCHS byder velkommen til to nye kolleger, idet Ole Schmidt og Anette Jensen fra Hadsten Grafisk er rykket ind på Kertemindevej i Randers

Ole Schmidt har gennem de sidste mange år drevet Hadsten Grafisk. Den teknologiske udvikling har imidlertid betydet, at firmaet stod overfor valget mellem store investeringer eller et samarbejde med en teknologisk stærk partner.

Da BUCHS gennem de senere år har investeret i nyeste teknologi, og samtidig styrket de kreative og kommunikative kompetencer, fremstod Randers-virksomheden som det rigtige valg.

“Vi står med et produktionsapparat, som på alle områder er gearet til de krav, som stilles til grafisk produktion i dag. Da vi samtidig har styrket de kommunikationsmæssige og kreative kompetencer, er vi meget glade for, at Hadsten Grafisk er rykket ind hos os”, siger adm. direktør hos BUCHS Henrik Olesen, og fortsætter:

“Vi glæder os over, at vi med de senere års tiltag har skabt os en skarpere profil som en kommunikationsvirksomhed, og vi er sikre på, at vi har en række kompetencer, som også er attraktive for kunderne fra Hadsten Grafisk”.