IT-gazelle byder velkommen til syv nye medarbejdere

Den fynske IT-virksomhed Hedal Kruse Brohus A/S har efter et travlt år 2010 ansat fire programmører og to administrative kræfter samt byder velkommen til en ny IT-ingeniørpraktikant.

Henrik Rossen Jakobsen, 26, Malene Marie Bendixen Jacobsen, 22, Emil Wangaa Rasmussen, 25, er alle uddannede datamatikere fra Erhvervsakademiet Lillebælt og ansat hos Hedal Kruse Brohus som programmører.

Henrik Rossen Jakobsen 

Henrik Rossen Jakobsen vil indgå i et team af programmører, der udvikler og koder avancerede webløsninger på .NET platformen og vil som led i dette prøve kræfter med alt fra behovsafklaring hos kunden til implementering af selve løsningen.

Malene Marie Bendixen Jacobsen

Malene Marie Bendixen Jacobsens primære arbejdsopgaver som programmør hos bliver udvikling og kodning af avancerede og forretningskritiske løsninger på .NET platformen, herunder komplekse webshops og automatisk katalogproduktion.

 Emil Wangaa Rasmussen

Emil Wangaa Rasmussen bliver en del af et mindre team, der udvikler og koder avancerede e-handelsløsninger på .NET platformen og vil i den forbindelse få indblik i samt prøve kræfter med alle aspekter af udviklingsprocessen.

 Morten Sabro Damgaard

Morten Sabro Damgaard (36) er den fjerde i rækken af nyansatte programmører. Han er uddannet ingeniør og kommer fra en stilling som udvikler og teamleder hos Medialogic A/S.

Morten bliver en naturlig del af udviklerteamet og vil i den forbindelse skulle håndtere opgaver for både nationale og internationale virksomheder, herunder primært udvikling og kodning af avancerede webshops.

Julie Elmelund Bebe

Hedal Kruse Brohus har også ansat Julie Elmelund Bebe, 30, som kontorassistent. Julie er udlært advokatsekretær hos Advokaterne i Codanhus i Svendborg. Julie får det daglige ansvar for receptionen samt indkøb og oplæring af husets kontorelev.

Trine Groth Jørgensen

Endelig er Trine Groth Jørgensen, 22, startet som bogholder. Trine er uddannet revisorassistent hos Deloitte i Svendborg. Trine kombinerer sit job hos Hedal Kruse Brohus A/S med en uddannelse til professionsbachelor i international handel og markedsføring.

Emil Simmelsgaard Børresen

Sidst, men ikke mindst skal Emil Simmelsgaard Børresen, 21, der læser på sidste år til diplomingeniør i Informations- og kommunikationsteknologi på Syddansk Universitet, det næste halve år være i IT-ingeniørpraktik hos Hedal Kruse Brohus A/S.

Emil får til opgave at videreudvikle husets interne systemer til fx opgavestyring og tidsregistrering.