KasterGaardbo ansætter tidligere chefredaktør

Ulla Bechsgaard, der har en fortid hos Lederne og DR starter som seniorrådgiver.

Kommunikationsbureauet KasterGaardbo A/S vil være endnu stærkere til ledelsessparring og har derfor pr. 1. oktober ansat tidligere kommunikationschef og chefredaktør Ulla Bechsgaard som seniorrådgiver i bureauet.

Hun har arbejdet 12 år hos Lederne, senest som medie- og kommunikationschef. Endnu tidligere lå karrieren i DR som studievært og redaktør og som underviser i erhvervsjournalistik, radio og tv på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ulla Bechsgaard er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen og har suppleret med en innovationsuddannelse fra Niels Brock og en række lederkurser på CBS og Henley.

Derudover er Ulla Bechsgaard censor ved journalistuddannelserne og medlem af Advisory Board for Masteruddannelsen i Oplevelsesledelse på RUC.

KasterGaardbo A/S er skabt som en fusion af Søren Kaster og Jens Gaardbos respektive selskaber. Bureauet er for nylig flyttet til nye lokaler i det kreative miljø i det tidligere Mejeriet Enigheden i København Nordvest, hvor også bl.a. MetroXpress og Bysted har domicil.