KasterGaardbo får ny adm.dir.

Samtidig tiltræder ny bestyrelse og bureauet ændrer navn.

Navneskiftet fra KasterGaardbo til Kasters er en naturlig følge af at Jens Gaardbo sidste år vendte tilbage til TV2News.

Kommunikationsbureauet KasterGaardbo skifter navn til ”Kasters” og præsenterer ny adm.dir. og ny bestyrelse.

Den nye adm.dir. er Søren Kaster, der efterfølger Stine Grønkjær, der er gået til Medicon Valley Alliance som kommunikationschef.

Ændringerne i bestyrelsen betyder, at den nye bestyrelsesformand bliver Katja Moesgaard, der er kommerciel direktør hos DBU.

Hun har selv en baggrund i bureaubranchen, nemlig hos mediebureauet MEC.

”Kasters indeholder et stærkt mix af kompetencer, netværk, erfaring og selvtillid, som jeg tror meget på. Ved at trække på min egen erfaring fra branchen håber jeg at kunne tilføre noget viden, som kan styrke bureauets forretning og på sigt føre til en unik position i markedet”, siger Katja Moesgaard i en pressemeddelelse.

Den nuværende bestyrelsesformand, direktør i rådgivningsvirksomheden Hildebrandt og Brandi, Søren Brandi, fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen.

Nyt bestyrelsesmedlem er også Kim Ardal, der til daglig er direktør i TV-produktionsselskabet BLU.

Navneændringen betyder ikke, at bureauet vil ændre sin tilgang til projekterne.

”Vi er en lille kerne af dedikerede medarbejdere, der i den grad nyder vores opgaver og hinandens faglige modspil. Det skaber en gejst og en atmosfære, hvor vi lykkes med at finde gode løsninger i en tæt og konstruktiv dialog med vores kunder. Fundamentet af sammenhold, entusiasme og professionalisme bygger vi videre på i Kasters”, siger Søren Kaster i  samme pressemeddelelse.