KathArt gearer op

Med tre nyansættelser agter KathArt at holde førstepladsen i bureaubiz’ bureauanalyse.

KathArt er stolte af deres førsteplads som det mest veldrevne danske bureau blandt mindre bureauer i bureaubiz’ bureauanalyse og den vil de gerne beholde.

Derfor opgraderer de på tre fronter:

Først Marianne Godskesen, der – som de selv kalder det – er KathArts nye designerguldkalv:

“Marianne er hentet til firmaet, fordi hun om nogen tryller med kommercielle designs, der on-the-spot forvandler brugerne til købevillige forbrugere. Når Marianne står bag en consumer-oplevelse, er indtastning af kreditkort-oplysningerne (næsten) eneste barriere i forhold til at lukke handlen”.

Marianne kommer fra Benjamin Media, hvor hun var involveret i udvikling af msnstyle.dk, msnmand.dk, stylegallery.com og costume.dk.

Dernæst starter Anders Vestergaard som ny senior projektleder.

Anders sværger til SCRUM udviklingsprocesser. Han evner at lede store projekter sikkert i havn, samtidig med, at han agerer som teknisk rådgiver.

Desuden har Anders Vestergaard erfaring med forskellige marketing- og kommunikationsopgaver.

Før Anders kom til KathArt hjalp han kunderne hos dialog- og webbureauet Magnetix – og udviklingshuset Circle R&D, ejet af RelationshusetGekko.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er Max Piet Sten KathArts nye webudvikler. Han har kompetencer inden for såvel front – som back end udvikling.

Max kommer fra bureauet Wunderman.