Kommunikationsdirektør træder et skridt tilbage

Peter Goll, direktør for kommunikationsbureauet Geelmuyden.Kiese, overlader den daglige ledelse til Maria Steno.

Den tidligere spindoktor for SF, forlader den direktørpost, som han har haft siden 2003.

Han fortsætter dog som partner i bureauet, hvor han fremover skal koncentrere sig om kunderådgivning og den strategiske udvikling af Geelmuyden.Kiese.

Fremover bliver Maria Steno ny adm.dir. i Danmark. Maria Steno har hidtil arbejdet som rådgiver og hun vil fortsætte arbejdet for sine faste kunder sideløbende med den daglige ledelse.

Rokeringen sker fordi kommunikationsbureauet vil styrke sin strategiske profil og sit fokus på forretningsforståelse og ledelse:

“Vi oplever en stærkt stigende efterspørgsel på strategisk rådgivning. Det gør det oplagt, at jeg fremover bruger al min tid på at styrke kundernes forretning via strategiske kommunikationsinitiativer”, siger Peter Goll, der er partner i bureauet.

Sideløbende med ændringerne i den daglige ledelse, har Geelmuyden.Kiese ansat tre nye rådgivere, som alle har rådgivererfaring fra medie- og bureauverdenen:

Henrik Petersen, der kommer fra en stilling som chefkonsulent i TDC. Lars Fløe Olsen, der kommer fra stilingen som director i Communqué og endelig Finn Stahlschmidt der kommer fra Mannov.