Mannov-partner skifter til Geelmuyden.Kiese

Nikolaj Buchardt skal styrke Geelmuyden.Kieses strategiske rådgivning inden for health care-, fødevare- og livsstilssektoren.

Efter 5 år hos Mannov og stillingen som både direktør og partner, skifter Nikolaj Buchardt nu græsgange til konkurrenten Mannov.

Han skal styre det 25 mand store danske kontor med fokus på fødevarer, livsstil og health care.

”Geelmuyden.Kiese har et meget stærkt team i markedet og en strategisk og metodisk tilgang til kommunikation, som jeg i den grad glæder mig til at arbejde med. Samtidig ser jeg rigtig gode udviklingsmuligheder i den meget nordiske tilgang til kunderne, som jeg vurderer kun vil blive yderligere efterspurgt i fremtiden”, siger Nikolaj Buchardt i en pressemeddelelse.

Nikolaj Buchardt skal desuden bidrage til kommercialiseringen af specialistkompetencer og kreative idéer internt i Geelmuyden.Kiese, som det hedder i pressemeddelelsen.

”Vi ser en klar tendens til, at kunderne efterspørger større, mere strategiske og integrerede løsninger. Her skal Nikolaj blandt andet være med til at udvikle og dyrke de specialistkompetencer, vi i forvejen har internt, i en mere kommerciel retning på tværs af organisationen”, siger Maria Steno, der er adm. dir. i Geelmuyden.Kiese Danmark.

Nikolaj Buchardt tiltræder sin nye stilling per 1. februar 2013 og kommer til at indgå som en del af den daglige danske ledelse.