Marketingdirektør Kirsten Østergaard fylder 50

Kirsten Østergaard er på syvende år ansvarlig for Klasselotteriets salg og markedsføring.

Kirsten Østergaard, der fylder 50 på søndag, arbejder hos Klasselotteriet med den spændende og udfordrende opgave at markedsføre en af landets ældste virksomheder, som skal gøres tidssvarende, samtidig med at der skal sælges flere og flere lodder i et stærkt konkurrencepræget marked.

Sammen med sine kolleger glæder hun sig over at bidrage med mere end 100 mio. kr. til statskassen om året.

Kirsten Østergaard begyndte sin karriere på Superfos Emballage og Danish Food Center i Glasgow. Mens hun studerende HA og cand.merc. ved CBS, arbejdede hun i midten af 80’erne som studentermedhjælp i Venstres Folketingsgruppe. Herefter var hun i en kort periode udstationeret med ægtefællen i Oslo.

I 1988 begyndte Kirsten Østergaard at arbejde som selvstændig konsulent med udvikling og markedsføring af S-togene. Året efter blev hun ansat som marketingkonsulent i DSB S-tog, hvor hun i en lang årrække arbejdede med markedsanalyse, produktudvikling, markedsføring og salg.

I S-togstiden var de største projekter Aktieselskabsdannelsen af DSB S-tog, udviklingen af de nye S-tog, hvor de første kom i 1996, ombygningen af Nørreport og ikke mindst fokus på at få den in- og eksterne kommunikation til at hænge sammen. Mange husker stadig de to musikvideoer “Love will keep us together” og “You, You, You”, som også blev udgivet på CD, som noget helt unikt i markedsføringsverdenen.

I dag er hendes hovedfokus hos Klasselotteriet på salg, respons, ROI samt udvikling af online forretning. Ved siden af jobbet er hun intern revisor for IAA – International Advertising Association.

I fritiden støtter Kirsten Østergaard fortsat op om partiet Venstre og arbejder som frivillig i Hvidovre Svømmeklub. Hun er medlem af bestyrelsen JDRF – Fonden for diabetes forskning.

Sommerferierne med familien rundt i verden – ikke mindst ferie hos familien i USA – prioriteres højt.

Kirsten Østergaard bor i Hvidovre og er gift med Bent Hansen, som er koncernregnskabschef hos Ferrosan. De har 2 døtre, som er under uddannelse.