MSL Group får tre nye medarbejdere

Pr-virksomheden har ansat en public affairs konsulent, en senior konsulent og en studentermedhjælp.

Asger Hagelund er tiltrådt som public affairs konsulent.

Asger er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og kommer senest fra en stilling som projektkonsulent hos Toftdal & Co.

Tidligere har Asger arbejdet for Udenrigsministeriet i København og på den danske ambassade i Ghana, ligesom han på University of Haifa i Israel studerede medievidenskab som en del af sin kandidatuddannelse.

 

Ny senior konsulent er Dennis Bylov Dalgaard.

Dennis har en kandidatgrad (MA) i Corporate Communication fra Handelshøjskolen i Aarhus, suppleret med studier på Sunderland University, hvor han studerede International Politics.

Dennis kommer fra en stilling som Senior Projektleder hos Nentor Communication ApS.

Tidligere har Dennis blandt andet arbejdet for den Kgl. Danske Ambassade i Budapest, og har boet og arbejdet i Ungarn, Italien samt Kroatien.

 

Og endelig er Nichlas Vind ansat som studentermedhjælp.

Nichlas er Bachelor i International Business & Politics fra Copenhagen Business School og påbegynder sin kandidatuddannelse på samme studie senere i år.

Herudover har Nichlas tilbragt et semester på Australien National University, i Canberra.

Sideløbende med sit kandidatstudie vil Nichlas assistere kontoret i dets daglige virke med fokus på Public Affairs-orienterede opgaver.

Nichlas har tidligere arbejdet som studiemedhjælper i Den Konservative Informations- og Pressetjeneste på Christiansborg samt i Mannaz A/S’ kommunikations- og branding-afdeling.