Nørgård Mikkelsen har ansat ny kontaktdirektør

Peter Jahn er ny kontaktdirektør i stedet for Jan Kristensen

Jan Kristensen fratræder som kontaktdirektør for at starte på et job som Business Unit Director i Agnitio A/S, der har speciale i digitale kommunikationsløsninger målrettet den globale medicinalindustri.

I stedet ansættes Peter Jahn, 46, der har mange års erfaring og stærke kompetencer inden for strategiudvikling, branding, udvikling og optimering af salg og marketingindsatser.

Hos Nørgård Mikkelsen skal Peter især beskæftige sig med udvikling af bureauets strategi- og analysekompetencer samt styrke indsatsen overfor B-t-B markedet.

Han har tidligere været ansat som divisionsdirektør og kommerciel direktør hos L’Oreal Danmark og Egmont Nordisk Film.

De seneste 9 år har Peter Jahn arbejdet som selvstændig virksomhedskonsulent for B-t-B og B-t-C kunder inden for strategiudvikling og branding. Kundekredsen talte blandt andet Kræftens Bekæmpelse, Hardi International, KODA, Nordisk Film Biografer med flere.

 

Mette Harder

Udover ny kontaktdirektør har Nørgård Mikkelsen fået ny direktionssekretær i form af Mette Harder, 45.

Mette er cand. merc. og kommer fra et job som adjunkt ved Svendborg Handelsgymnasium.

Tidligere har hun blandt andet arbejdet som marketingmedarbejder ved Mastellone Projekt. Desuden har hun bureauerfaring fra et job som analysemedarbejder hos Andersen og Blæsbjerg.

 

Michael Falch

En ny webudvikler er det også blevet til. Nemlig 34-årige Michael Falch Madsen, som primært udvikler inden for Drupal og Umbraco, men han behersker skam også også Joomla.

Michael har stor erfaring med udvikling og implementering af webløsninger.

Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Bark Copenhagen.