Nørgård Mikkelsen styrker ”new media” i sin bestyrelse

IT-pioneren Rune Bech er optaget i bestyrelsen og vil også komme til at fungere som konsulent og sparringpartner.

Nørgård Mikkelsen har optaget et nyt bestyrelsesmedlem i skikkelse af Rune Bech

Han er oprindelig uddannet journalist på Jyllands Posten, men blev kendt i digitale fagkredse som stifter og formand for Netdoktor.

Senere havde han som Internetdirektør ansvaret for udviklingen af det digitale TV2. I dag er Rune Bech direktør for rådgivningsfirmaet BechMedia, ligesom han sidder for bordenden i forskellige bestyrelser, bl.a. for Nianet og Smile Content.

Adm. direktør Erik Laumand, Nørgård Mikkelsen siger: “I dag handler det i stor udstrækning om at skabe effekt og forretningsudvikling på tværs af alle medier. Som en naturlig følge af, at vi de senere år har haft fokus på udviklingen af bureauets digitale kompetencer, har vi nu fået Rune Bech ind i bestyrelsen. Det var jo netop én af fordelene ved at købe os ud af WPP, at vi fik mulighed for at få en professionel bestyrelse, som sparring for den daglige ledelse”.

Erik Laumand fortæller videre, at bureauet også vil trække på Rune og hans kompetencer som strategisk konsulent og sparringspartner.

Inden for det digitale område har Nørgård Mikkelsen på det seneste bl.a. stået bag udviklingen af webbutikker for BabySam og Inspiration.