Ni nye medarbejdere hos Nørgård Mikkelsen

To AD’ere, en seniorudvikler, en projektleder, to elever og tre barselsvikariater inden for både projektledelse, rentegner og AD.

Janne Jørgensen, 33, er ansat i et barselsvikariat som art director assistent. Janne kommer fra en tilsvarende stilling hos Stærk Reklame, hvor hun blev udlært i 2007.

Lise Lønvig, 38, er ansat som projektleder. Lise kommer fra en stilling som produktchef hos Credin A/S. Lise har tidligere været produktchef hos Quaker Oats Scandinavia.

Søren Vedder Nielsen, 25, er ansat som mediegrafiker-elev. Søren er oprindelig uddannet anlægsgartner, men har senere gennemgået grundforløbet som mediegrafiker på Syddansk Erhvervsskole.

Jon Albech Græns Larsen, 20, er ansat som multimedia integrator elev. Jon er uddanet web integrator og fortsætter nu på digital media udannelsen.

Thomas Hansen, 28, er ansat som senior udvikler. Thomas stammer oprindeligt fra København, hvor han bl.a. har arbejdet hos TBWA COPENHAGEN og Wedderkopp & Ko. På Fyn har han haft jobs hos hhv. Zyberland og Dansk Internet Erhverv.

Peter Mortensen Dunker, 37, er ansat som art director. Peter stammer oprindelig fra København, hvor han bl.a. har arbejdet på TBWA og Raffinaderiet. Han har desuden haft jobs i Vejle og Odense hos hhv. STÆRK og Fingerspitz.

Nicolas Fuhr, 27, er ansat som art director. Nicolas har bl.a. gået på Højer College, Visuel Kommunikation, og kommer fra et job som grafisk designer/art director hos Scanad Evolution Agency. Han har tidligere arbejdet for kunder som Profil Optik, BonBon Land, Danske Cykelhandlere, Coldstone, Maxi Zoo, Sinatur, Daloon og Bisca.

Rikke Bruun, 39, er ansat i et barselsvikariat som grafiker/rentegner. Rikke kommer fra et tilsvarende job hos Clausen Offset. Hun har tidligere arbejdet hos Mouret & Co., hvor hun bl.a. var udstationeret i Legolands marketingafdeling.

Susan Magnussen, 28, er ansat i et barselsvikariat som projektleder. Hun kommer fra en lignende stilling hos reklame og eventbureauet The Show i Middelfart. Susan er uddannet markedsføringsøkonom fra International Business Academy i Kolding og har bl.a. arbejdet som konsulent med fokus på virksomheder inden for fødevareindustrien.