Ny direktør hos UNICEF Danmark

Mette Dyhr kommer fra en stilling som CEO hos Social Foodies.

Mette Dyhr tiltræder direktionen i UNICEF Danmark og bliver direktør for erhvervspartnerskaber og innovation: ”Som partnere kan vi gøre en vigtig forskel for børn ude i verden, som er større end vi kan, hvis vi står alene”.

Når Mette Dyhr er tiltrådt som direktør for UNICEF Danmarks partnerskaber med danske virksomheder og innovation, så er det for at bruge sine kompetencer for verdens børn:

”UNICEFs arbejde for børn rammer mig både som menneske og som del af denne her verden: børnene er vores fremtid, og jeg vil gerne støtte op om, at alle børn får en fair chance. Derfor bliver min fornemmeste opgave at finde ud af, hvor vi bedst kan koble UNICEFs arbejde til de mange danske virksomheder, der gerne vil gøre en forskel”.

Bestyrelsesformand i UNICEF Danmark, Alfred Josefsen, byder Mette Dyhr velkommen:

”Virksomhederne er helt essentielle i vores kamp for at indfri Verdensmålene. Vi skal hele tiden arbejde for at udvikle gode samarbejdsflader med det danske erhvervsliv, og her vil Mette Dyhr med sin store erfaring fra danske virksomheder være en kæmpe ressource”.

Mette Dyhr kommer til UNICEF Danmark med en stærk kommerciel erfaring fra Danske Spil, Synoptik og Irma og med passion for bæredygtighed fra den socialøkonomiske butikskæde Social Foodies, som hun nu vil bruge til at kæmpe for verdens udsatte børn.

Hun er uddannet Cand.merc i Business Administration and Management fra Copenhagen Business School.