Ny partner hos Effector Communications

Charlotte Mayntz indtræder som partner i Effector Communications A/S, som netop har etableret eget kontor i Oslo.

Charlotte Mayntz, som er direktør for Corporate Communications & Public Affairs i Effector Communications A/S, indtræder som partner i bureauet.

Charlotte har arbejdet i Effector i 4 år og var konstitueret adm. direktør i 2009, mens Elisabeth Tissot Ludvig var på barsel.

“Charlotte har været en meget værdifuld del af ledelsen de seneste år, og jeg er derfor glad for, at det tætte samarbejde nu udmøntes i et egentligt partnerskab,” siger Elisabeth Tissot Ludvigtor Communications.

Charlotte Mayntz har de seneste år arbejdet med flere af bureauets største sundhedskunder og har ud over sin forretningsstrategiske tilgang til kommunikation også specialiseret sig inden for public affairs, hvor hun bl.a. arbejder med strategier omkring tilskud og revurderinger af receptpligtige lægemidler.

Desuden står Charlotte for corporate communications, som hun tidligere i sin karriere har specialiseret sig i dels gennem jobbet som kommunikationschef i Patent- og Varemærkestyrelsen dels via en MBA i Corporate Communications fra CBS i 2006.

Effector Communications nye kontor i Oslo er etableret den 1. august. Hidtil har arbejdet i Norge været udført af søsterselskabet Nor PR.

Fremover vil kunder inden for sundhed og fødevarer blive serviceret af Effector Communications AS i Oslo, hvor seniorkonsulent Carl Fredrik Bø er konstitueret leder af bureauet.

Carl Fredrik Bø kommer fra en stilling som seniorkonsulent i netop Nor PR og har gennem de seneste 1,5 år arbejdet med sundhed og fødevarer.

Ambitionen for Effector Communications er at blive stærkt repræsenteret med bureauer med teams af specialister i sundhedskommunikation i Oslo og Stockholm i løbet af 2012.

“Vi arbejder skandinavisk i dag for langt de fleste af vores kunder, og derfor er det en naturlig ambition at etablere et ægte skandinavisk bureau med egen Effector-identitet, værdier og kultur i hvert af landene, som kan lægge en fælles skandinavisk strategi og sørge for den optimale, lokale implementering,” siger Elisabeth Tissot Ludvig.

Det er planen, at der skal være tre norske medarbejdere på plads ved årsskiftet, og at lederen af det kommende Effector Stockholm er fundet samtidig.