Nye projektledere til Datagrafs digitale kommunikation

Samtidig har man ansat ny produktionschef

Brian Toft og Anina Kjeldsen er ansat som projektledere i Digital kommunikation i Datagraf. Her får de ansvaret for kunders websites, kampagnesites og online markedsføring. De skal desuden rådgive kunder om online tendenser og forretningsmæssige muligheder inden for bl.a. sociale medier, 2D-koder og e-markedsføring.

Brian Toft har mange års erfaring med ledelse af webprojekter i virksomheder som TDC, IBM og Systemtech. Senest har Brian Toft arbejdet som udviklingschef hos Systemtech. Han er uddannet svagstrømsteknikker med speciale i datatransmission fra Århus Tekniske Skole.

Anina Kjeldsen har en fortid som projektleder i mediabureauet Brown & Brown samt som marketingmedarbejder og kreativt hoved i QXL. Derudover har Anina været bosat i London, hvor hun har arbejdet med PR og marketing for en række virksomheder. Anina er uddannet inden for informationsteknologi og afsætning.

Derudover er Henrik Enevoldsen ansat som ny produktionschef i Datagraf. Henrik Enevoldsens primære fokus vil være at sikre høj ensartet trykkvalitet og hurtig levering gennem effektiv produktionsstyring i tryk, bogbind og distribution. Et andet fokusområde vil være professionel grafisk rådgivning over for Datagrafs kunder.