Partner fejrer 25 år hos Envision

Anni Sørensen er både økonomidirektør, partner og bestyrelsesmedlem og har været med næsten fra bureauets start.

Fredag den 1. november kan økonomidirektør, partner og bestyrelsesmedlem i envision, Anni Sørensen, fejre 25 års jubilæum.

Anni har ifølge pressemeddelelsen været både en entusiastisk frontløber, en nøgleperson og et stort aktiv for Envisions vækst og udvikling næsten fra bureauets start den 15. august i 1988.

Endvidere står der i pressemeddelelsen:

”I alle årene har Anni Sørensen været et samlende midtpunkt i Envision, som hun har været med til at lede og udvikle til en af de største virksomheder i den danske bureaubranche.  Det gælder både i kraft af hendes meget kompetente indsats som ansvarlig for økonomi og HR, hendes deltagelse i Envisions ledelse – og hendes oprigtige omsorg for medarbejderne.

På den ene side er Anni Sørensen den strenge, men retfærdige vogter omkring Envision. Og ingen kan som hun på en meget charmerende måde få de fleste til at forstå, hvor grænserne går. Og hun kan få enhver til at stå skoleret, hvis der er rod med bilagene.

På den anden side er hun også den engagerede kollega, som går forrest, når der er udfordringer, og når der er truffet beslutninger om nye tiltag, udvikling af organisationen, vækstplaner etc., som sikrer, at Envision altid kører i højt gear. Og så er hun også altid i centrum, når der er lagt op til fest og ballade.

Derfor elsker alle Anni. For der er aldrig kedeligt, hvis hun er til stede. Og derfor satser alle hos Envision da også på, at hun fortsætter på bureauet i mindst 25 år mere”.