Peytz & Co fejrer 10-året med 15 ny-ansættelser

Bureauet, der har specialiseret sig i avanceret teknik til internettet, herunder at bygge websites og mobilsites, viser her deres ansættelser i 2012.

Bureauet fylder i år 10 år, og har nu 60 medarbejdere på personalelisten. Det seneste år er der alene kommet 15 nye til.

Disse 15 nye medarbejdere er følgende:

Peter Martin Hansen, der er kontaktdirektør. Det er en gammel kending, idet han har været ansat to gange tidligere. Første gang som studentermedhjælper, anden gang som afdelingschef. Ellers har han slået sine folder hos Insight Group og Danfoss.

Projektleder Cecilie Udsen Gleberg, der er cand.public og har arbejdet som UX designer i New York samt haft sit eget digitale designbureau.

Projektleder Tanya Kravchuk har arbejdet i reklamebureauet Co+ Høgh og i kommunikationsbureauet Soii, før hun kom til Peytz & Co.

 

Projektleder Laust Jørgensen er uddannet cand.IT fra IT-Universitetet med speciale i Projektledelse for Webproduktion.

Desuden er han tidligere Drupal-udvikler og har arbejdet hos Operate.

 

Projektleder Frederik Dam Sunne, der har en bachelor i Datalogi.

Han har været teknisk projektleder hos DRs Ungdomredaktion.

 

Systemarkitekt Achton Netherclift, der kommer fra Forbrugerrådet, hvor han lavede Drupal websites.

 

Systemadministrator Marc Lang er uddannet datamatiker, og har arbejdet for Cybercity (siden Telenor) og senere for Telmore.

 

Webarkitekt James Bonham er WordPress ekspert og havde tidligere eget firma i England.

 

Systemudvikler Kristoffer Hansen er cand. polyt i informationsteknologi.

Hans kandidatprojekt var et system til at opdage afskrift, kopiering og snyd.

 

Frontend udvikler Tom Grinsted, der er webdesigner og front-end udvikler med en bachelor i grafisk design fra Massey University i New Zeeland

 

Frontend udvikler Anders Pedersen, der er uddannet multimediadesigner fra KEA – han begyndte hos Peytz & Co som praktikant og er nu fastansat.

 

Frontend udvikler Duddi Mai Daugaard er oprindeligt er kontoruuddannet, men nu arbejder med web. Hun har tidligere været hos Adapt.

 

Udvikler Kristoffer Arrild Asmussen er cand.mag. i filosofi og moderne kultur, men har ernæret sig ved webudvikling siden år 2000. Bl.a. har han arbejdet for BEE3, for Forbrugerrådet/TÆNK og senest som IT-chef i forlaget Clio Online,

 

Udvikler Jonas Norlin  er bachelor i webudvikling og læser nu til kandidat i Software Engineering på ITU.

Og endelig udvikler Thomas Slott er multimediedesigner, datamatiker og bachelor i webudvikling.