Radius ansætter to seniorrådgivere og to kommunikationsassistenter

Manager Pia Hammershøy Splittorff og seniorkonsulent Jens Bjørnkjær Gamborg skal styrke Radius Kommunikations kompetencer inden for henholdsvis markedskommunikation, corporate kommunikation og public affairs.

Pia Hammershøy Splittorff, 36, skal arbejde som rådgiver på tværs af virksomhedens kunder inden for bl.a. luftfart, tele og sundhed samt speciale inden for markedskommunikation, FMCG, luxury goods og consumer/lifestyle-området.

Pia har arbejdet med særligt fokus på integration mellem markedskommunikation og corporate communications og har erfaring både fra bureau-  og kundesiden i forhold til at arbejde med strategisk kommunikation i et internationalt perspektiv.

Pia er uddannet cand.mag. i dansk og kulturformidling ved Aalborg og Københavns Universitet og har arbejdet med strategisk kommunikation de sidste ti år – i en årrække som Marcom Direktør hos Holm Kommunikation A/S og senest som global kommunikationschef for det danske designbrand Georg Jensen A/S.

 

Jens Bjørnkjær Gamborg, 31, skal beskæftige sig med medierelationer, strategisk kommunikation samt public affairs.

Han har erfaring med at udvikle og gennemføre kommunikationsstrategier, der integrerer public affairs, stakeholder relations og PR.

Jens har arbejdet med danske og internationale virksomheder inden for en række sektorer, herunder it, forsvar, energi, tele, transport og finans.

Jens kommer fra en stilling hos Burson-Marsteller, hvor han var ansat i fem år. Her stod han blandt andet i spidsen for bureauets public affairs-afdeling og var desuden en del af ledelsen.

Han har tidligere arbejdet i Social- og Indenrigsministeriet.

Jens er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har taget flere kurser i projektledelse.

De to nye kommunikationsassistenter er Pernille Kempf Andersen, 24, og Christopher Hermann, 25, der begge læser statskundskab på kandidatdelen på Københavns Universitet.

 

Pernille har læst amerikansk politik og politisk kommunikation på American University i Washington D.C.

Tidligere har hun arbejdet som praktikant hos American Council of Young Political Leaders i Washington D.C. og som studentermedhjælp hos rektorsekretariatet på Københavns Universitet.

 

Christopher har læst politisk kommunikation og statskundskab på henholdsvis Universidade Federal do Rio de Janeiro og på Universität Potsdam.

Tidligere har han arbejdet som praktikant hos Socialdemokraterne og på den danske ambassade i Brasilien.

Radius Kommunikation har igennem 2013 fået mere end 30 nye kunder. Virksomheden har i dag 19 medarbejdere.