Responsives stifter fylder 50

Tomas Gorrissen, stifter, direktør og partner på dialog bureauet Responsive fylder 50 år den 15. april 2013.

Efter at være færdiguddannet cand.merc i 1988, arbejdede Tomas Gorrissen i marketingafdelingerne i en række finansielle institutioner, blandt andet Tryg og Lån & Spar Bank, inden han i midten af 90’erne tog springet til bureausiden og blev direktør i Tribal DDB.

Ti år efter besluttede han sig for at blive selvstændig og startede bureauet Responsive i 2004, der efter en kraftigt vækst de seneste år har 35 ansatte og tæller en række af landet største virksomheder og organisationer på kundelisten.

Responsive var i starten alene et dialogbureau, men i 2009 skiftede man strategi i erkendelsen af at big-data ville få afgørende effekt på virksomheders marketingfunktioner. Responsive har derfor i dag fokus på at ”optimere værdien af virksomheders kundebaser”, hvilket omfatter hosting, drift af virksomheders marketingautomationplatforme, datamining, udvikling af kundeprogrammer og udformning af den kommunikation som vil møde kunderne. Responsive ejes og ledes i dag af Tomas i samarbejde med partnerne Torben Vejen og Morten Aabo.

Tomas bliver anset for at være en af de dygtigste rådgivere i landet, når det handler om at levere resultatskabende kommunikation, og hjælpe virksomheder med at få mere værdi ud af deres marketinginvesteringer.  Det er et område, der i disse år er ekstra stærkt fokus på, og derfor bliver Tomas flittig anvendt som foredragsholder og inspirator i både ind og udland.

I sin fritid er der lige så meget fart over feltet.  Tomas kan bl.a. hver tirsdag og torsdag morgen kl. 06.00 ses kørende på cykel i den modsatte retning af sit arbejde for at pudse formen af til dette års store udfordring La Marmotte, det 180 km lange bjergløb i juli. Derudover er han meget optaget af god mad, ligesom lejligheden i Barcelona betyder, at byen og byens fodboldhold har et stort plads i hans hjerte.

Tomas er gift med Birgit Winkel Gorrissen, og har børnene Christopher på 18 og Sara på 14.

Responsive er kendt for deres legendariske bureaufester, hvor kunder, gamle medarbejdere og branchefolk mødes 2 gange om året. I anledning af Tomas fødselsdag holdes en kæmpe bureaufest på bureauets adresse Rosenvængets Alle 25, fredag den 19. april fra kl. 16.00.