Seks nye medarbejdere til Adapt

Digitalbureauet Adapt og appbureauet AdaptMobile har tilsammen ansat fem nye udviklere og en projektleder.

Digitalbureauet Adapt A/S har ansat to system udviklere, en frontendudvikler og en projektleder. Samtidig har Adaptmobile ansat to system udviklere.

De to systemudviklere i digitalbureauet Adapt er følgende:

Martin Rickens, der er Drupal udvikler, arbejder med alt fra simple corporate websites til komplekse og high performance websites.

Martin er desuden god til at styre projekter og håndtere diverse kundeforespørgsler.

Peter Makholm er Perl udvikler og er yderst aktiv i Perl- og open source-miljøet.

Han har flere gange holdt foredrag om Perl og open source på konferencer som OpenSourceDays og YAPC::EU.

Derudover har Peter også en fast blog hos IT-mediet version2.dk, hvor han skriver om alt fra IT-politik til tekniske indlæg.

Den nye frontend udvikler er Kenan Christensen.

Kenan har en forkærlighed for frontend udvikling i Drupal, grafisk design samt konceptudvikling, og benytter sig af redskaber som HTML/CSS, SASS/SCSS og grundlæggende PHP.

Samtidig har han en grafisk forståelse samt en UX/Usability viden, som gør ham i stand til at løse kunderness mange forskelligartede opgaver.

Endelig er Jan Schwaner ansat som Project Manager.

Jan har den direkte dialog med såvel kunder, underleverandører samt samarbejdspartnere i forbindelse med projekter.

Jan er gammel udvikler, og har derfor en teknisk indsigt, som gør ham i stand til at danne sig et overblik i komplekse problemstillinger.

Hos appbureauet Adapt Mobile har man ansat Mads Fisker og Raúl Pérez Gómez som system udviklere.

Mads Fiskers store interesse er udvikling af apps, og han arbejder derfor også kun med udvikling af software til mobile platforme, dog primært til Android.

Mads er i gang med at uddanne sig til datamatiker på CPH Business, og er stærk i Java programming, AJAX, AJAJ, Javascript, Websockets, SQL, Sockets, General networks, OSI, Android, og meget mere.

Raúl Pérez Gómez er specialiseret i at udvikle apps til både iOS samt Android, og sætter en ære i at skrive en effektiv, elegant og genanvendelig kode, som kan deles med andre systemudviklere.

Endvidere har Raúl en stor interesse for iOS Spil udvikling med SpriteKit, iBeacons, Swift samt TDD (Test-Driven Development).