Speaker-bureau vækster

VoiceArchive har ansat 5 nye medarbejdere – i denne omgang.

Speakerbureauet VoiceArchive er i fuld gang med en vækst i omsætning og ansatte, og Aarhus-bureauet forventer snart at skulle etablere en egentlig HR funktion.

Måske bliver det Anne Malberg Horsager, der vil skulle tage sig af HR-området i VoiceArchive, når speaker-bureauet bliver endnu større, for hun har mange års hands-on erfaring med læring og kompetenceudvikling, og har dermed den rette profil.

Men i første omgang er hun ansat som projektchef og er allerede i fuld gang med at forventningsafstemme og koordinere processer med kunden og rekruttere folk.

Anne er tidligere skolelærer og har en master i forandringsledelse. Hun kommer fra konsulentbranchen og har indgående erfaring med styring af store projekter.

VoiceArchive har desuden ansat tre salgskoordinatorer. Det er Henriette Fog, som er kontoruddannet som både merchandiser, sælger og indkøber fra speditions- og tekstilbranchen.

Og så er det Helle Knudsen, der er nydimitteret kandidat fra Handelshøjskolen i Aarhus med en master i international markedskommunikation og PR.

Sidst men ikke mindst, er det Anne Kjeldahl, der er tiltrådt i bureauets tyske kundeservice og ud over en tung akademisk baggrund som cand.mag og PhD i tysk, har hun arbejdet som client manager i en medievirksomhed i London. Anne har desuden boet og arbejdet 1½ år i Tyskland.

Desuden har VoiceArchive ansat Jesper Rasmussen som IT systemudvikler.

Jesper har været beskæftiget med udvikling og vedligehold af nogle af landets mest besøgte websites hos udviklings- og mediehuse, bl.a. i JP/Politikens Hus.

Jesper er datalog og certificeret Scrum Master.

 

Om VoiceArchive

VoiceArchive er et speakerbureau med godt fodfæste på det globale voice over marked. Med flere end 1200 professionelle speakere på mere end 70 sprog og lokale kontorer i Sverige og Holland, faciliterer VoiceArchive via det danske hovedkontor voice overs til bl.a. TV- og biografreklamer, eLearning, apps, broadcast, gaming, telefonsluser, videopræsentationer, GPS-navigation, PowerPoints og lydbøger.

Kunderne tæller internationale reklamebureauer, filmselskaber, kabelTVudbydere, eLearningleverandører, indholdssyndikerings- og broadcastfirmaer, der giver globale brands som Apple, Google, IKEA, Adobe, Microsoft, Vestas, Arla, HP, Dell, Coca Cola, SAP, Avis, Pfizer, Lego, IBM, Sony og mange flere en stemme.

VoiceArchive (Børsen Gazelle 2008 og 2009) er et 100% ejet selskab under Arnsbo Media.