Steen Bjerre runder et skarpt hjørne

Han kan desuden i år fejre 20 års jubilæum i makkerskabet med Leo Griffin.

Kommunikationsrådgiver Steen Bjerre, fra Par No. 1 fylder 50 år i overmorgen, torsdag 14. januar.

Født i Århus, opvokset i Moltrup Præstegaard ved Haderslev, student fra Horsens Statsskole og uddannet på Midtjyllands Avis i Silkeborg og Danmarks Journalisthøjskole i Århus er Steen Bjerre helt igennem jyde – de seneste 25 år med præference for den nordlige del af hovedlandet.

Frisk fra journalisthøjskolen kom Steen Bjerre i 1984 til Aalborg, hvor han var med i første fase af den lokale tv- og radiostation. Efter et intermezzo som freelance i Aalborg og Bruxelles førte et vikariat på Nordjyllands Radio ham i 1986 til ansættelse på reklamebureau.

Senere var han tekstforfatter, PR-medarbejder og PR-chef på bureauer inden han i 1992 etablerede kommunikationsvirksomheden steen-bjerre.dk. Den drev han indtil 2008, hvor et tilbud fra kommunikationshuset Par No 1 var så attraktivt, at han måtte slå til.

Steen Bjerre kan i år fejre 20 års jubilæum med det kreative makkerpar Leo Griffin/Steen Bjerre. I halvandet årti drev de egne virksomheder og var efter engelsk forbillede initiativtagere til flere city branding-projekter.

I dag indgår de som bærende team i specialfunktionen Par No 1 Identity Design.