Team manager til Eniro Danmark

Samtidig er fire andre medarbejdere udnævnt.

Den nytilkomne til Eniro er Jean Martins, der den 3. marts er tiltrådt som Team Manager.

Her får hun ansvaret for et team af telesalgskonsulenter, der sælger annonceløsninger til Krak.

Jean kommer fra en stilling hos Vordingborg Køkkenet og har mere end 10 års erfaring med salgsarbejde, bl.a. også som teamleder hos GE Money Bank og Lærerstandens Brandforsikring.

De tre forfremmelser er følgende:

Pr. 1. marts er Michael Friis Oppenhagen forfremmet til Team Manager i Krak Media Groups Traffic-afdeling.

Her skal han lede arbejdet med opsætning og optimering af søgeordsannoncering på Google, Bing og Eniros eget netværk.

Michael kommer fra en stilling som Campaign Manager i samme team og har arbejdet hos Eniro Danmark siden 2012.

 

Henriette Hoff er 6. januar udnævnt til Salgschef for Krak Media Groups Display Sales-team, der står for salg af bannerannoncer til Eniro Danmarks sites samt et attraktivt partnernetværk, der bl.a. omfatter Rejseplanen, Alletiders Kogebog og Information.dk.

Sideløbende udfylder Henriette fortsat rollen som Traffic Manager i Krak Media Group med ansvar for det team, der står for opsætning og optimering af banner- og søgeordsannoncering på Eniro Danmarks egne sites og partnernetværk.

Henriette har været hos Eniro og Krak Media Group siden 2009, hvor hun kom fra en stilling som Traffic Manager hos Jubii.

 

Michael Clausen Kellberg er 1. februar tiltrådt som Product Manager i Eniro Danmarks Campaign Products-team.

Han får ansvaret for at drive og videreudvikle nyhedsportalen NI.dk.

Michael er nyuddannet cand.ling.merc. med fokus på kommunikation, og han har i sin studietid arbejdet for Eniro og NI.dk som studentermedhjælper.

 

Endelig er Karsten Leed den 3. februar udnævnt til Salgschef for Eniro Danmarks Multitouch-team, som sælger mobile annonceløsninger til Krak og De Gule Sider.

Under Karstens ledelse vil teamet få udvidet sit ansvarsområde, da det også får ansvaret for salg af annonceløsninger til B2B-tjenesten Proff.dk.

Karsten er flyttet fra en stilling som Salgschef på Eniros kontor i Aarhus, og han har arbejdet med salgsledelse hos Eniro siden 2007.