To direktører udnævnt i Aller

Samtidig etablerer Aller en ny strategisk enhed.

Anette Kokholm og Charlotte Riparbelli er udnævnt til direktører for henholdsvis ugeblade og magasiner og indtræder i Allers topledelse.

Formålet med er at styrke udgiverenheden og et tæt samarbejde, vidensdeling og effektiv drift af alle Aller Media A/S’ brands, skriver Aller i en pressemeddelelse.

Samtidig etablerer Aller Media A/S en ny strategisk enhed, der sammen med innovationsenheden samt den kommercielle enhed udgør Allers nye linjeorganisation med i alt fire forretningsenheder.

Anette Kokholm får ansvaret for titlerne Se og Hør, Billed-Bladet, Familie Journal, Ude og Hjemme, Søndag, 7 TV-Dage og Kig Ind.

Anette er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1990 og blev umiddelbart herefter ansat på DR P3, hvor hun var vært på en række forskellige programmer. I 2002 forlod Anette Kokholm radioen til fordel for en stilling som redaktionschef og sekretariatsleder for dagbladet Dagen, hvorefter hun i 2003 blev vært på TV 2-programmet ”Go’ Morgen Danmark”, hvor hun var frem til 2005. Herefter blev hun ansat som lederskribent og chef for familie- og livsstilsstoffet på BT. Siden 2009 har Anette været chefredaktør på Familie Journal.

Charlotte Riparbelli får ansvaret for titlerne Elle, IN, Vi Unge, Q, Psykologi, Mad & Bolig, Isabellas, Mad! og Antik & Auktion. Ugebladet Femina placeres også under Charlottes ledelse.

Charlotte er uddannet cand. phil. i dansk/medie fra Københavns Universitet og har arbejdet i magasinbranchen i mere end 20 år. Siden 2001 har Charlotte arbejdet for Aller Media A/S. Først som konceptudvikler og redaktionschef for magasinet ISABELLAS sidenhen magasinet MAD! Charlotte Riparbelli har siden 2008 været chefredaktør for Allers magasinunit Bolig & Livsstil med magasinerne Mad & Bolig, Isabellas, Mad! og Antik & Auktion.