To nye profiler til Holm Kommunikation

Mikkel Friis-Thomsen fra Grundfos og Karen Lund fra Socialdemokratiets Partikontor er pr. 1. juni ansat hos Holm Kommunikation A/S i henholdsvis Århus og København

Mikkel Friis-Thomsen er 30 år, uddannet cand. ling. merc. i virksomhedskommunikation og kommer fra en stilling som strategikonsulent i Grundfos. Her var Mikkel ansvarlig for forskellige opgaver inden for strategisk kommunikation og sociale medier – specielt intern kommunikation og organisationskommunikation.

Derudover underviser Mikkel i intern kommunikation og corporate communication på Handelshøjskolen, Aarhus Universitet, hvor han også er BA-opgavevejleder. Tidligere har Mikkel været kommunikations- og projektmedarbejder i Grundfos’ kommunikationsafdeling.

 Karen Lund

Karen Lund er ligeledes 30 år og kommer fra en stilling som organisationskonsulent ved Socialdemokratiets Partikontor, hvor hun har været ansvarlig for forskellige typer presse- og kommunikationsopgaver i forhold til Socialdemokratiets policyområder og kampagner.

Karen er uddannet Cand.mag. i Dansk & Politik og Administration fra Aalborg Universitet. Hun har tidligere arbejdet i Socialdemokratiets Informations- og Analyseafdeling på Christiansborg. Karen har også været redaktør for Aalborg Universitets magasin Agenda, siddet i bestyrelsen for Aalborg Universitetsforlag og meget mere.