Tre nye medarbejdere til Combine

Combine ansætter en forretningsudvikler, en forretningskonsulent og en interaktionsdesigner.

Henrik Jacobsen er tiltrådt en stilling som Forretningsudvikler med særligt fokus på salg og udvikling af naturformidlingsløsninger.

Henrik Jacobsen er uddannet biolog.

I de seeste godt 3 år har Henrik Jacobsen udviklet konceptet for et planlagt science-center i Vestjylland med fokus på naturens kræfter.

Før det var han år i Universe Fonden i Sønderborg med fokus på læring i uformelle rammer i tæt samarbejde med bl.a. Danfoss Universe.

Tidligere arbejdede han 15 år med naturbaserede oplevelser og formidling i akvarie- og dyreparken, AQUA, i Silkeborg.

 

Ann Schyberg er tiltrådt en stilling som Forretningskonsulent.

I den nye stilling skal hun rådgive Combines kunder omkring webanalyser og datadrevet optimering ved hjælp af bl.a. Google Analytics, Google AdWords, SEO og email-marketing.

Hun kommer fra et job som Teamchef for online marketing hos Kraftvaerk i Aarhus.

 

Jakob Skovgaard Pedersen er tiltrådt en stilling som Interaktionsdesigner efter at have været i praktik som del af hans uddannelse til cand.it. i Interaktive Digitale Medier fra Aalborg Universitet.

Jakob Skovgaard Pedersen skal primært arbejde med analyse og design af oplevelser inden for Display & Wayfinding.

Digitalbureauet Combine har ca. 130 medarbejdere i Aalborg, Skanderborg og København. Kompetencerne omfatter e-handel, oplevelsesløsninger, digital skiltning, app- og softwareudvikling, it drift og hosting samt rendyrket design.

Kundelisten omfatter bl.a. hummel, XL-Byg, Kia Motors, Interflora, Q8, Bianco Footwear, Select Service Partner, Wonderful Copenhagen og Louis Nielsen.