Vice henter korrespondent fra TV 2

Benjamin Kürstein får ansvaret for alt redaktionelt indhold.

Benjamin Kürstein tiltræder som Head of Content hos Vice Danmark.

Benjamin Kürstein kommer fra en stilling som Asien-korrespondent hos TV 2, hvor han blandt andet har dækket tyfonen Haiyan, der hærgede Filippinerne i 2013, det forsvundne fly MH370 fra Malaysian Airlines og Islamisk Stat i Mellemøsten.

Hos Vice får Benjamin Kürsteinansvaret for alt redaktionelt indhold.

“VICE er det mest interessante nye medie i mange år, og de er med til at redefinere hvordan vi tænker international nyhedsformidling. Jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer til et verdensomspændende netværk af nogle af de dygtigste i branchen,” siger Benjamin Kürstein.

Det er især Benjamins forståelse for digital journalistik samt hans erfaring fra verdens brændpunkter, der har fået Vice til at ansætte ham.

“Benjamins tilgang til journalistik ligger i tråd med VICE’s redaktionelle profil og ambitioner om at løfte niveauet på alle skærme, både TV, online og print. Han har bevist sig som en dygtig journalist, der formår at tænke innovativt, når det kommer til hans formidling fra verdens brændpunkter. Benjamin skal med hans erfaring og tid i udlandet hjælpe Vice Danmark med at komme ud over stepperne med vores journalistiske redaktion,” siger Frederik Andersen, COO, VICE Danmark

Benjamin Kürstein startede sin karriere som fotojournalist hos nogle af Danmarks største dagblade. Siden har han arbejdet som USA-korrespondent for Ekstra Bladet, inden han begyndte som Asien-korrespondent hos TV 2.