Visuel kommunikationsspecialist samt juniorkonsulent til Geelmuyden.Kiese

Cecilie Mourits-Andersen er ny juniorkonsulent, mens Lars Nørretranders ny specialist i visuel kommunikation.

Med ansættelsen af Lars Nørretranders vil Geelmuyden.Kiese sætte fokus på den kreative udvikling af visuel kommunikation.

Lars har specialiseret sig inden for kreativ- og visuel kommunikation med særlig vægt på video, foto og grafisk animation.

Blandt Lars Nørretranders spidskompetencer er idéudvikling, storytelling og konceptudvikling.

Om sit nye job siger Lars Nørretranders, der tidligere har arbejdet i Kunde & Co samt 2+1 Idébureau og senest har været selvstændig specialist under navnet larslars:

”For mig er god kommunikation kunsten at fortælle den gode historie – og så gør det jo ikke noget, at den gode historie også ser godt ud. Jeg glæder mig til at tage del i at styrke GK’s kreative profil og ikke mindst lære en masse fra mine nye kollegaer,” siger Lars Nørretranders om sin nye stilling.

Lars Nørretranders er uddannet i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet.

Til at styre den nordiske salgskoordinering har bureauet ansat Cecilie Mourits-Andersen.

Cecilie Mourits-Andersen har godt kendskab til Geelmuyden.Kiese, da hun har været i bureauet siden 2011, først som praktikant og sidenhen under sine studier.

Cecilie er cand.merc.(kom.) fra Copenhagen Business School og Columbia University i New York og har tidligere arbejdet med kommunikation hos Leo Pharma.