Netpeople genbesætter ikke lederstilling

Peter Engholm
25@mail.dk

Mads Thornam stoppede som business development director, men stillingen bliver integreret i de øvrige PeopleGroup-selskaber

Softwarevirksomheden Agillic meddelte i sidste uge, at man har hentet Mads Thornam ind som partner account director med ansvar for at udvikle relationerne til de danske digitale og integrerede bureauer – hans seneste job er “som business development director og en del af ledelsen i Netpeople, der tilhører PeopleGroup”.

Men Netpeople kigger hverken i vejviseren eller på det åbne jobmarked efter en afløser.

“Vi har ingen konkrete planer om at genbesætte stillingen. Det sker i forlængelse af dét, vi har øvet os på i flere år i PeopleGroup: At styrke den integrerede tankegang. Vi arbejder tæt sammen med bl.a. DialoguePeople og Wibroe, Duckert & Partners på en række af vores kunder, og Mads Thornams kunder kan vi løfte rent digitalt sammen med de øvrige selskaber – til fordel for kunderne,” siger Netpeoples adm. direktør Jannik Liedner.

Det skal jeg ikke opfatte som en udfasning af Netpeople?

“Nej, som et ønske om at arbejde så lean som muligt. Man kan stadig godt have projektledere fra hhv. Netpeople, DialoguePeople og Partners, men vi arbejder så tæt sammen, at vi kan gå efter at konsolidere med færre projektledere på toppen. Vi tager vores egen medicin, om du vil,” siger Jannik Liedner.