Nörder flytter ud fra Envision

Asbjørn
Jørgensen

Men forbliver tæt på. Udvidelse fra 10 til 14 medarbejdere på et halvt år – og alligevel regner det digitale bureau med overskud i år, skønt udvidelsen koster en del penge.

Kan man på een gang flytte ud, flytte ned, flytte hjem og flytte fra mor?

Ja. Nörd gør det i hvert fald. Så snart internetforbindelsen kører ordentligt, flytter det digitale bureau til andre lokaler i Århus.

De nye Nörd-lokaler hænger stadig sammen med lokalerne hos moderselskabet Envision, som ejer halvdelen af Nörd.

Men fra at bo på 4. sal i hovedhuset, rykker de 14 Nörd’er over og ned i en anden ejendom i det der hedder Bødker Balles Gård.

“For 12 år siden startede vi der – i de samme lokaler, som vi nu flytter til. Så man kan sige vi flytter tilbage til vores base,” siger adm. direktør Martin Withus.

Helt tilbage til Nörd-drengeværelset er det dog ikke; væk er gråt tapet og blåt gulvtæppe, ind er kommet trægulv, nye vægge – det er svært genkendeligt.

Det seneste halve år har Nörd udvidet flokken med fire nye medarbejdere, heraf to udviklere og to projektledere. Ikke på grund af en enkelt stor opgave eller kunde, men til en blanding af opgaver og sammen med omstruktureringer pga travlhed. Digitalbureauet arbejder både med opgaver for helt egne kunder, med opgaver for kunder for Envision, og med opgaver som underleverandør eller konsulent til andre reklamebureauer. Trods den dyre udvidelse i løbet af 2013 regner adm. direktør Martin Withus ikke blot med omsætningsstigning, men også med overskud i det regnskabsår, der slutter i september.

Blandt Nörds kunder er Rationel Vinduer, Small Danish Hotels (Danske Kroer & Hoteller), Neutral, Fårup Sommerland, NRGi.

Arbejdet med bl.a. Rationel har fyldt en del, og har bestået i redesign af website, ny webshop, udvikling af extranet og intranet. For Small Danish Hotels er der bl.a. en løbende udvikling af loyalitetsprogrammet over for erhvervskunder, med webshop, booking af møder/konferencer m.v., mindende om et komplet it-system mere end om en klassisk opgave for et digitalt bureau i reklameverdenen.

Martin Withus siger, at der inden for et par måneder sker nyt med opgaver også for nye kunder. Aftalerne er dog fortrolige indtil videre.

Foreløbig er der dog flytningen, måske allerede fredag. Hvis internetforbindelsen bliver helt klar. For det skal den være, når man er digitalbureau – og den bliver så kraftig, at nogle af de mere nørdede Nörd’er smiler ekstra stort, fortæller direktøren.