Nordjysk award varmer op med app

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Et awardshow med mange kategorier giver sjældent mulighed for at lære de enkelte arbejder at kende. Det søger aftenens Årets Brøl at ændre på.

I dag fredag den 21. august afholdes for tredje år i træk de nordjyske mesterskaber i kreativitet, Årets Brøl.

Hvis publikum ved aftenens arrangement i spejlteltet Paradiso i Aalborg sidder med blikket fæstnet på mobilen, så kan det være arrangørernes egen fejl.

Årets Brøl har nemlig lært af award-svøben; at man ikke når at stifte bekendtskab med de indsendte arbejder, fordi der skal uddeles mange awards i en pokkers fart. Og hvis samtidig pladsforholdene gør det svært at følge med – ja, så må man tage andre midler i brug.

Årets Brøl er ingen undtagelse: 21 priser skal uddeles – udvalgt blandt 53 nominerede arbejder, igen ud fra en pulje på 166 indsendte bidrag.

En ny app, udviklet til lejligheden, præsenterer alle årets bidrag – og man kan samtidig se, hvilke bidrag, der har opnået nominering i de 21 kategorier.

”Vi bestræber os på at give så stort et indblik i det indsendte materiale som muligt. Det kan være vanskeligt at gøre tilfredsstillende på selve prisaftenen – og bliver det ikke mindre i år, hvor spejlteltet giver en fantastisk kulisse for festen, men også nogle begrænsninger med hensyn til præsentation på storskærme. Derfor er vi så meget desto mere glade for, at vi i år kan lancere en Årets Brøl-app, så man i ro og mag kan studere bidragene,” siger sekretariatschef Anita Møller, Erhverv Norddanmark.

Umiddelbart efter prisfesten vil app’en være opdateret, så man kan se såvel kategorivinderne som hvilken af deltagerne, der har taget dette års Grand Prix.

Appen er baseret på Lawn Sale, der er et værktøj til vareoversigt, salg og bestilling. Systemet, der er udviklet af Aalborgvirksomheden Huge Lawn – Miracle Apps, anvendes bl.a. af Gabriel og Nordlux.

App’en kan hentes i App Store, på www.åretsbrøl.dk eller på www.hugelawn.dk.