Ny bureau-chef hos Bysted

Peter Engholm
25@mail.dk

Bureauets kommunikationsafdeling på 18 medarbejdere får ny chef, der deler ledelsesansvaret med Ulla Hovgaard Ramlau.

For at styrke den daglige ledelse i kommunikationsafdelingen er Mogens Holbøll udnævnt som ny chef for afdelingen. Mogens Holbøll indtræder samtidig i Bysteds ledelse.

Bysted beskæftiger 50 medarbejdere, og kommunikations-afdelingen består af 18 medarbejdere.

Stillingen har tidligere været varetaget af Ulla Hovgaard Ramlau, der samtidig har været underdirektør. Ulla Hovgaard Ramlau fortsætter som underdirektør og Mogens Holbøll refererer til Ulla Hovgaard Ramlau. I det daglige deler Mogens Holbøll og Ulla Hovgaard Ramlau ledelsesansvaret af kommunikationsgruppen.

Mogens Holbøll har været ansat i Bysted siden august 2007 og har specialiseret sig inden for kampagner og oplevelseskommunikation.

“Især oplevelseskommunikation er i stærk vækst, og Bysted bliver fortsat involveret i flere og flere store, spændende projekter. Og jeg er sikker på, at udnævnelsen af Mogens Holbøll kan være med til at styrke vores position inden for oplevelseskommunikation og kampagner,” siger Bo Søby Kristensen, der er adm. direktør i Bysted.

Mogens Holbøll er 40 år, uddannet cand.jur. og har Tillægsuddannelsen fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har arbejdet med kommunikation og journalistik siden 1998.