Ny direktør og nyt selskab omkring Contentcube

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Rasmus Viemose overtager ansvaret for driften af webbureauet, mens de to ejere har stiftet et nyt selskab.

De to ejere af webbureauet Contentcube Simon Schock og Michael Clausen, er trådt et skridt i baggrunden og har overdraget titlen som adm. dir. til Rasmus Viemose.

Samtidigt har de stiftet et nyt selskab, som udvikler nye web og mobil services.

“Vi kommer til at være en fortsat del af Contentcubes drift som konsulenter og som bestyrelse” siger Simon Schock og fortsætter:

“Vi har reelt kørt med Rasmus som overordnet ansvarlig for virksomheden i over et halvt år nu, og vi har lige afsluttet vores bedste halvår i virksomhedens historie. Så vi tror på, at Rasmus er den helt rigtige.”

Om hvorfor de har valgt at træde et skridt tilbage og stifte et nyt selskab siger han, at det grundlæggende handler om at indtage de roller, man hver for sig er gode til.

“Michael og jeg har i et stykke tid tumlet med ideer til nogle nye projekter, og det er, hvad vi er gode til: at kaste ting op i luften og få dem sparket i gang. Både i forhold til start-ups og deltagelse i projekter i bureauet. Rasmus har en helt anden ro og tålmodighed i forhold til den daglige drift, og med virksomhedens bedste halvår i bagagen, synes vi tidspunktet var godt til at formalisere denne løsning,” siger Simon Schock og erkender, at den helt store udfordring er, at han og Michael Clausen skal lære ikke hele tiden at blande sig i Rasmus Viemose’s dispositioner.

“Heldigvis kender vi hinanden rigtig godt,” siger Simon Schock.

Rasmus Viemose kom til Contentcube i 2008, og har siden arbejdet på at gøre organisationen så effektiv som muligt. Bureauet kom ud af 2009 med et lille underskud efter at have været for toplinie fokuseret.

“Vi har nu skabt et meget agilt setup i Contentcube, hvor der er ikke er særlig langt fra kunde til kode og hvor vi er i stand til at skalere vores produktionskapacitet, både op og ned, så hurtigt som muligt,” siger Rasmus Viemose.

Før Contentcube var han med til at udvikle sociale webportaler, som administrerende direktør og partner i webvirksomheden, Kampus.nu.