Ny direktør til Mayday Film

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Filmselskabet vokser og breder sig – og direktøren deler sin tid mellem to selskaber. Det kalder på en ny direktør i Mayday Film, og sådan én er fundet i Odense Sport & Event.

I denne måned voksede Mayday Film fra 30 til 35 faste medarbejdere, og pr. 1. maj kommer så yderligere én af slagsen – denne gang en direktør. 

Som led i en igangsat udvikling af Mayday Film har adm. direktør, René Szczyrbak sammen med selskabets bestyrelse besluttet at udvide direktionen med 41-årige Tue Kempf som ny direktør med ansvar for selskabets daglige drift.

Tue Kempf kommer fra en stilling som Udviklingschef i Odense Sport & Event med ansvar for koncerter, live-events, tv-shows samt en lang række yderligere ansvarsområder, som også tæller stor kontakt og håndtering af sponsorater i forbindelse med bl.a. superligaklubben OB og koncertbureauet JVB Concerts.

Mayday Film blev for seks år siden udskilt fra tv-produktionsselskabet STV Production. Forrige år købte Mayday Film de regionale filmaktiviteter hos den odenseanske producent Rützou & Co, og sidste år fulgte Oscar Film ApS’ aktiviteter i Aalborg.

”Nu driver vi Mayday Film fra tre adresser i hhv. Odense, København og Aalborg – og med mere end 35 medarbejdere kræver virksomheden et ledelsesmæssigt løft, som jeg ikke kan klare alene, når jeg samtidig også er direktør i søsterselskabet STV Production,” siger René Szczyrbak.

STV tæller i øvrigt 17 fuldtidsansatte og ca. 15 freelancere. René Szczyrbak forbliver adm. direktør i Mayday Film og fuldt aktiv på udvalgte nøglekunder og projekter, men nu overlader driftsansvaret til Tue Kempf. 

Om sin nye direktør-kollega siger han:

”Tue er en usædvanlig dygtig og indsigtsfuld kapacitet med et stort netværk, og de mange år i Odense Sport & Event har givet ham en vigtig viden om den mere kommercialiserede del af underholdnings- og oplevelsesindustrien. Tue har stor ledelseserfaring, og han har den rette film- og tv-mæssige baggrund, ikke mindst fra hans mange år som produktionsdirektør i STV Production – hvorfra han stoppede i 2003 for at gå til Odense Sport & Event. Så det er for os begge en home coming-oplevelse”.

Selv siger Tue Kempf:

”Mayday er i en helt utrolig spændende position – i et marked, som i stigende grad stiller krav om filmet indhold til alle platforme. Opgaverne flytter sig fra stort anlagte reklamefilm til langt flere filmproduktioner, men med endnu mere målrettet indhold og brug af alternative kanaler. Den udvikling glæder jeg mig til at være en del af.