Ny journalist på Bureaubiz

Peter Engholm
25@mail.dk

Fra vor egen verden: Bureaubiz har i godt 8 år skrevet om bl.a. nyansættelser på bureauer og hos annoncører. Nu føjer vi selv et nyt navn til staben.

Zandra Damsgaard er Bureaubiz’ nye journalist. Og det er – internt på vores medie – i sandhed en nyhed, for vi har siden lanceringen tilbage i april 2008 stillet hver dag med samme hold: Finn Graversen, Peter Engholm og Pia Osbæck.

I august trådte Finn Graversen et skridt tilbage – reelt timet med, at han fyldte 64. Han er uforandret en del af holdet, heldigvis, men nu som fast tilknyttet skribent på nedsat tid.

Vi har derfor – blandt de 100 ansøgninger, vi fik – ansat Zandra Damsgaard som Bureaubiz’ fjerde medarbejder. I første omgang på tilsvarende nedsat tid.

Zandra Damsgaard, 36, kommer fra Justitsministeriet, hvor hun var presserådgiver. Før det var hun hos Domstolsstyrelsen i en tilsvarende stilling og har forinden arbejdet som erhvervsjournalist hos blandt andre Børsen.

Hun er uddannet journalist – cand.scient.soc fra RUC – og har tidligere skrevet om bureaubranchen og de store annoncører på Mediawatch, da nyhedssitet en overgang udvidede sit stofområde til mere end medier og mediabureauer.

Zandra Damsgaard er tiltrådt i dag – og kan træffes på zandra@bureaubiz.dk. Vi begynder blødt, så i morgen får hun mobil og et nummer, hun kan træffes på.