Ny kreativ konkurrence – vind et kreativt spil

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Vi igangsætter en ny kreativ konkurrence. Vinderne får det nye kreative spil, Connection Memory Game, skabt af Dorte Nielsen og Katrine Granholm. Og alle deltagere bliver inviteret til launch party.

Vi har de seneste syv uger kørt en kreativ konkurrence skabt af Dorte Nielsen og Katrine Granholm. Og nu starter vi en ny omgang op, der løber over de næste tre uger.
Den nye konkurrence er et kreativitetsspil, der hedder the Connection Memory Game. Igen handler det om kreativitet, om at se sammenhænge og om at træne sin evne til at observere og få idéer. Og igen vil der være præmier på højkant. 

“Det er et spil, hvor du ikke kun sætter din hukommelse på prøve, men også din evne til at se sammenhænge og tænke kreativt. Idéen bag spillet er enkel. Der er ikke to brikker, der er ens. For at vinde er du nødt til at se nye kreative og visuelle sammenhæng,” siger Dorte Nielsen og fortsætter:

“Spillet bygger på forskning i kreativitet og teorien, at mennesker, der er gode til at få idéer, er gode til at se sammenhænge. Når du træner din evne til at se sammenhænge, bliver du bedre til at få idéer.”

Hvad vinder man?
Vinderen af ugens opgave får et eksemplar af det nye spil, og faktisk er alle, dem der kommer med et bidrag, vindere. Dorte Nielsen inviterer nemlig alle deltagere med til launch party den 28. juni, hvor spillet lanceres.

Denne uges opgave
I denne uge er udfordringen at se på denne brik med en vaffel og finde nye visuelle sammenhænge.

Læg et billede af din idé i kommentarfeltet på Facebook. Du behøver ikke inkludere brikken i dit billede.

Her er et par eksempler på andre sammenhænge:

Tilbud på kreative bøger
Efter ønske fra vores læsere har vi sammen med Dorte Nielsen og Katrine Granholm lavet et særtilbud på de bøger, der i den tidligere konkurrence blev givet til vinderne: ‘Den Kreative Tænkers Hemmelighed’, ‘Opgavebog for Kreative Tænkere’ og ‘Opgavebog for Små Kreative Tænkere’,  hvor der gives 25% rabat. Rabatten gælder for alle tre bøger, der kan købes enkeltvis eller samlet. Benyt følgende link og rabatkode: Bureaubiz.