Nye kunder til 2 jyske PR-bureauer

FiG

Related i Aarhus har fået flere turist-kunder og Publicity i Aalborg har fået et af landets største arkitektfirmaer på kundelisten.

Tidligere på sommeren fusionerede KPF Arkitekter med Erik Møller Arkitekter og dannede dermed en af landets største arkitektvirksomheder med 120 medarbejdere.

Nu har firmaet så indledt samarbejde med et PR-bureau. Valget er faldet på Aalborg-bureauet, Publicity, som skal stå for den eksterne kommunikation og styrke virksomhedens synlighed udadtil.

Bureauet har mange års erfaring fra byggebranchen.

Men Publicity er ikke ene om i dag at kunne annoncere nye kunder. Også Aarhus-bureauet, Related, melder om kundetilgang.

I løbet af de seneste måneder har bureauet landet kontrakter med turistbrands som VisitBritain, Philippines Department of Tourism og Visit Portugal samt fået til opgave at assistere det nye livsstilsbrand Cassia, der er lanceret af luksushotelkæden Banyan Tree Hotels & Resorts på den Thailandske ø Phuket.

Her skal Related være med til at lancere det moderne lejlighedshotel Cassia Phuket på det skandinaviske og finske marked.

Related er en del af bureaunetværket Travel Lifestyle Network, og her glæder adm. dir. Henrik Koch sig over, at der er kommet 10 nye partnere med, så det nu er oppe på 21 partnere, der dækker 25 lande.

”Der er ingen tvivl om, at vores branchenetværk er blevet endnu stærkere, efter at yderligere ti bureauer har sluttet sig til os. Det giver os mulighed for – på vegne af vores kunder – at eksekvere globale strategier og aktiviteter via vores internationale netværk,” siger Henrik Koch.