Nygifte svenskere vandt DM i bureaupetanque

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Grogg Kommunikation er et dansk baseret bureau med stærke svenske relationer – og suveræne vindere af Bureaupetanque.

Svenskerne mener, at danskerne har stjålet Sveriges plads i VM-slutrunden. Nu har de så taget titlen som Danmarksmestre i Bureaupetanque.

I hvert fald var der et stærkt svensk islæt på Grogg Kommunikation’s vindende hold i Søndemarken i fredags.

Grogg Kommunikation har base i København men ejes af Mattias Ahlgren, der bor i Malmø og bruger Grogg som udgangspunkt for sit arbejde som freelance grafiker for danske bureauer og inhouse. Han har desuden en fortid hos Raffinaderiet og Grey

Samtidig arbejder han sammen med parret Jesper Orrbech, der er grafiker og fotograf, samt Tove Orrbech, der er tekst og koncept.

Og ganske rigtigt – de er gift. De er endda nygifte, og turen til København var en gave fra Mattias Ahlgren i den anledning.

I DM-finalen mødte de et hold fra Recommended, Brødrene Møller, der havde taget turen til København efter at have vundet i Århus forrige fredag.

De kom dog i menneskehænder, for Jesper og Tove Orrbech er særdeles habile petanque-spillere. Så Brødrene Møller måtte tage tilbage med et klart nederlag i bagagen.

Til gengæld var kampen uhyre tæt i østfinalen, hvor Grogg mødte Catch22 – et hold fra Icon22, som kalder sig selv for et design og web studio.

Men uanset, hvad de kalder sig i dagligdagen, så var de dog også særdeles habile petanque-spiller og kampen mod Grogg var nervepirrende tæt. Den sluttede 13-12.

Scanpix har taget billeder fra arrangementet – men sitet med billeder er først klart i morgen.